stockholm

Idag har jag och min pojkvän varit och hälsat på en kompis och ätit lunch hos han , spelat Wii , skrattat och haft roligt med varandra. Nu ikväll åt jag och min pojkvän pizza till mddag mums! Nu ska vi kolla på film vi säger god natt och sen ha en fin 1a advent imorgon!

Klippte mig i fredags! ;D

Jag och min älskade pojkvän Philip! <3

Kallt , kallt , kallt

Hej alla hur mår ni idag?! Jag är faktiskt jätte förskyld inte kul alls är hemma från skolan idag och imorgon man får ta det mest lugnt när man är förskyld. Igår var jag hos pojkvännens skola det var kul, och sen idag åkte jag hem från hans skola p.g.a att jag var så förskyld så jag åkte hem och sov i 3 timmar det var skönt för sov dåligt när jag sov på hans skola. I förrgår kan jag också berätta att jag träffade mina fina vänner Sofia & Malin dem kom och mötte mig i vh, visste inte att Sofia skulle vara med visste bara att jag skulle bara träffa Malin. Det var roligt att träffa dom igen det var evigheter sen man träffade dom verkligen roligt roligt! Sen åkte vi alla tre i Sofias bil och lyssnade på Veronica Maggio och vi sjöng med glädje och skratt så roligt det är varje gång vi alla tre ses verkligen men vi alla tre ska träffas den 11 december det ska bli jätte roligt att träffa er då igen! Igår på skolan hade vi Friendsdag det var jätte roligt alla eleverna på skolan skulle tävla mot sina lärare och mentorer roligt var det men vad trött man var efter det där haha! Nu ska jag njuta av min varma choklad och ta det lugnt! Hoppas ni får en fin torsdagskväll puss på er!!!!


Njuter av min varma choklad och läser '' Boktjuven '' och en ny cd skiva :)


Roligt det var att träffa dig igen min fina vän! <3


Vi alla tre har så roligt ihop! :D


Sofia kör bil du är så duktig! <3

Lördag

Hej alla hur mår ni?! Jag mår bra iallafall nu är man hemma i sverige igen kom hem för 8 dagar sen, det var roligt och träffa kompisarna igen och min älskade pojkvään som jag mest saknat under hela turkiet resan där borta! Idag är pojkvännen hemma hos mig vi har käkat hemgjord pizza, myst med varandra och ätit godis. Vi har jätte mysigt tilsammans när vi ses det är såå skööönt att vara med dig. du får mig och må bra du är guldvärd min sötaste prins! Nu ska jag och min pojkvän mysa lite och ha en mysig lördagkväll tillsammans skriver mer imorgon! Ciao! <3

Jag älskar dig Philip Patrik Lindh! <3

Hemma igen!

Hej alla hur mår ni idag?! Själv mår jag jätte bra har haft en skön helg hemma hos min underbara pojkvän roligt att träffa han igen efter en lång tid. Idag hade jag studiedag så var ledig idag igen skönt med sovmorgon tycker jag. Imorgon ska jag till skolan igen har saknat många i klassen ska bli roligt att träffa dem imorgon, ska bli spännade och få höra vad dem har gjort i skolan är jag varit borta och sen få veta om jag har fått praktikplats på Haninge Djurbutik. Nu ska jag vara med min pojkvän ett tag till och sen åka hem till mig. Skriver mer senare! Ciao!

En billd på mig från Turkiet! :)



RSS 2.0