helg snart.

Idag har jag jobbat som vanligt, imorgon fredag gud vad skönt, och imorgon ska jag baka cupcakes och sen kommer min älskade pojkvän hem till mig han ska vara hos mig över helgen vi ska ha så mysigt jag och han tillsammans! :)
På lördag ska jag och min pojkvän träffa min bästa kompis och hennes kusin vi ska på krogen och sjunga karaoke det ska bli jätte kul längtar enormt!




Dom ska jag göra imorgon och några andra också! ;D

Laila Lindholms recept. Från Laila BAKAR! ;D

bilder från 4 årsdagen! :)


Romatiskt!



Bästa tårtan på länge jag har gjort! ;D




nytt som händer varje dag.

Idag är det andra veckan jag är på praktik, jag trivs jätte bra på praktiken vill verkligen vara där hela veckor istället för bara ons , tors och fred. Idag kom min pojkvän och hälsade på mig på praktiken det var roligt att han kom idag. Slutade tre idag på jobbet skönt skönt. Ska snart lägga mig och sova ni får ha en trevlig kväll! ciao!


En bild i från helgen. :)



a piece of cake :)

Jag rekommenderar denna bok a piece of cake det är Laila Lindholm som har gjort såna fina bakverk och god mat!
I helgen ska jag göra hennes '' cup cakes ''








CUPCAKES! :)


går hur bra som helst!

Idag var det min andra dag på praktiken. På morgonen började med att rensa alla marsvinsburar och kaninburar, la nytt spån , hö , mat och vatten. Sen fortsatte jag med hamsterburarna och råttburarna det gick jätte bra! Sen plockade jag upp varor med Jenni det gick bra vi var så duktiga så! Sen var det dags för lunch. Lite senare kom min syster , James , Tilde och Sofia roligt med besök när man jobbar tack för att ni kom till mig idag! Imorgon kommer min älskling och hälsar på mig sen efter jobbet åker vi direkt hem till honom det ska bli mysigt! Hoppas ni får en trevlig torsdag kväll och imorgon är det FREEEEDAAAAG!! ;D



Såhär trött är man efter jobbet hehe! :)

Praktik!

Imorgon ska jag på praktik i Haninge Djurbutik i 4 veckor det ska bli jätte roligt första dagen imorgon ser fram emot imorgon och ta hand om alla djuren och ha roligt med personalen där. Berättar mer någon annan dag i veckan om hur jag har haft det i Haninge Djurbutik om ni vill komma hälsa på mig är jag där ons , tors och fred mellan kl 10 - 16 :00. Nu ska jag snart sova så ni få ha en mysig kväll!



12 janurai! <3

Kan berätta för nästan en vecka sen har jag och min kille varit tillsammans i 4 år bästa dagen i mitt liv kan jag säga att det datumet är! Imorgon är det 4 år och en vecka, jag älskar dig enormt mycket Philip Lindh så jag spricker! Puss på dig!!


Jag älskar dig dig dig dig dig!!! <3 <3 <3

mysigaste helgen någonsin..

Nu i helgen har jag varit hos pojkvännen Philip och haft jätte mysigt i lördags var vi på bio och såg Stig Helmers Story det var ganska bra. När vi kom hem på kvällen badade vi skumbad det var jätte mysigt. Nu idag så sov vi ut vi vaknade halv ett vi somnade igår tre på natten det därför hihi! Efter vi vaknat så åt vi en jätte bra frukost sen gick vi på långpromenad! På torsdag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 4 år!! Tiden går så fort.


mår bättre för varje dag som går.


Idag mår jag bättre, imorgon ska jag träffa min älskling som jag saknat! Älskar dig!
Här är en rolig bild på oss saknar våra tider tsm!

Nyårsafton! <3


TACK alla som kom till min nyårsfest den bästa på länge! mycket skratt
och dans, vi hade så bra allihopa! här är en bild på oss fast alla är inte med
tyvärr! <3

andra dagen på det nya året! :D



Idag har jag tagit det mest lugnt och sen har jag blivit förskyld minus för det.
Jag har bestämt mig att detta år ska jag gå ner jätte mycket ner i vikt! Och
äta bra saker har börjat med kost nu, nu ska jag klara detta!!

RSS 2.0