stan ikväll

Hej alla! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag har fått värmeutslag under armarna det är jätte jobbigt det kliar jätte mycket :(. Men jag har smörjt in armarna med Indomin salva så det känns bättre just nu. Men iallafall har varit och badat i poolen som vanligt för vill inte bada i havet just nu eftersom mina armar är fulla med massa värmeutslag, väntar tills det blir bättre. Ikväll ska jag och mamma åka in till stan och shoppa lite och äta middag det ska bli roligt. Hoppas ni har det bra alla mina vänner och familj i sverige snart kommer jag hem. Om 2 dagar är det precis en vecka kvar tills jag kommer hem. Nu ska jag fixa mig iordning snart, så ni få ha det bra så länge skriver mer imorgon. bye!



Jag innan utgång! :) <3

soliga & sköna dagar.

Idag har man slappat vid poolen för det mesta, sen senare åt jag en god lunch. Sen åkte jag och mamma iväg till Alanyum för att gå till en resebyrå som heter Pegasus så skulle vi kolla när vårat flyg gick till Arlanda, det visades sig att det var 1 timma tidigare än beräknat tumme upp! då kommer vi hem tidigare. Men iallafall efter det gick vi från Alanyum till Metro för att storhandla där, när vi kom fram till Metro åt vi middag där mums! Sen var det dags att storhandla! Efter när vi var klara tog vi en taxi hem för vi hade handlat upp till fyra kassar vi hade inte lust att att åka buss så vi tog en taxi istället. Men nu är man hemma och nu tar man det lugnt, nu ska jag lägga mig och
sova snart hoppas ni har haft en jätte bra dag! Ciao!
 

Här en bild på min drink på '' Villa Okan'' jätte god! :)<3


Långpromenad




Hej alla hur mår ni idag?! Jag mår bra och är lite trött just nu, idag vaknade jag åt en ordentlig frukost sen efter lunch drog jag och mamma ut på en långpromenad vi gick från Tosmur och enda in till Alanya. Det är totalt 5,5 km ungefär en halv mil, på vägen fanns det träningsredskap passade på och träna också. Sen när vi kom äntligen fram till Alanya centrum satte vi oss vid Donken och fikade. Efteråt åkte vi till en mataffär och handlade och nu är vi hemma. Så nu tar jag det lugnt! Nu ska jag ligga och vila en stund skriver mer senare! Ciao!

Turkiet! :D

Hej alla fina hur mår ni?!
Jag mår bra iallafall, igår kom jag till turkiet resan var hemsk.
Planet skulle egentligen kommit 20:15 men sen var det 9 timmars försening,
INTE KUL! Senare fick vi veta att planet kom halv fem på morgonen.
Vi kom fram till Turkiet vid tio tiden på dagen. Nu idag har jag varit på
Hamam det är turkisk bad, man får massage med tvål och olja jätte skönt!
Nu är man såååå len som en baby! P.s Förlåt att jag ej har varit inne på ett
tag, har inte haft tid men nu ska jag vara inne oftare hihi! Nu ska jag kolla
på film så skriver mer imorgon p.s saknar min älskling :/<3! Ciao!

 
   
 Jag efter turkisk hamam, det var såå skönt! ;D

 En fin blomma jag tog kort på, den var såå vacker så kunde inte låta bli!:)
 
Jag med kissekatten Shasha visst är vi söta?!<3

RSS 2.0